English | Български

Продукти

YouTube

Продукти Козметика Козметика Collagen 360 ? Collagen 360 ?


Collagen 360? стягаща маска

Collagen 360? стягаща маскаЦена: 136,00 лв. за 12 бр. с вкл. ДДС.


Стягащ ефект. Хидратира и засилва клетъчната регенерация.

Колаген 360 º стягаща маска е иновативна маска за лице, която осигурява незабавен стягащ ефект. Кожата се отпуска поради деградацията на колагена и еластина. Това може да започне преди 35-годишна възраст, но става по-видимо около тази възраст и изглежда като загуба на стегнатост, като формата и чертите на лицето са по-малко определени.
 

Какво прави стягащата маска ефективна?
Маската Колаген 360 º е решение, което осигурява комфортно усещане на твърдост и по-свеж вид. Нейната формула съдържа:
- Хидролизиран морски колаген, който осигурява незаменими аминокиселини за кожата, стимулиране на фибробластите и укрепването на естествения колаген, осигуряване на високо ниво на овлажняване.
- Алое вера, с отлични овлажняващи и регенериращи свойства върху наранена кожа; действа стимулиращо на механизмите за възстановяване на кожата.
- Екстракт от овес - затягаща съставка с незабавен ефект.

Маска с копринена текстура?
Колаген 360 º стягаща маска се прави с материали, които са без консерванти, без мирис и изкуствени оцветители. Тя идва в капсули, представени в алуминиев блистер за по-голяма хигиена и по-добро съхранение. Когато е в комбинация с продукт от линията Колаген 360 º, Колаген 360 º стягаща маска въздейства веднага, което дава възможност за директно прилагане на лицето след това. Нетъканият материал действа като подкрепа, която да гарантира непрекъснат и продължителен период на контакт между активните съставки и кожата.

Резултати
- Овлажняващ и възстановяващ ефект върху увредената кожа
- Стягащо действие с незабавен ефект