English | Български

Продукти

YouTube

Продукти Козметика Козметика Collagen 360 ? Collagen 360 ?


Collagen 360? интензивен крем

Collagen 360? интензивен кремЦена: 99,00 лв. за 50 ml. с вкл. ДДС.


Активира регенерацията на колаген. Видимо намаляване на бръчките.


Колагенът 360º интензивен крем е интензивен крем, разработен на базата на обогатен морски колаген, с цел компенсиране на загубата на колаген в организма.
 
 
Механизъм на действие
- Запазва основния аминокиселинен профил на естествен колаген: глицин-пролин хидроксипролин.
- Той е свързан с ретинол и аскорбинова киселина, която регулира дейността на ензима на деградацията и стимулира образуването на нов колаген.
 

 
Какво се постига чрез обогатения морски колаген?
Много козметични продукти използват колаген в тяхната формула, защото той помага на кожата да запази своята твърдост и еластичност. Но Колаген 360 º интензивен крем е различен от други продукти - съдържа висока концентрация на този активен елемент.

Обогатения морски колаген подобрява еластичността на кожата и нейната мекота. Той е 100% морски и напълно съвместим с всички кожни клетки и всички видове кожи го асимилират. Благодарение на ниското си молекулно тегло и формула, той прониква до втория слой на епидермиса, за да действа, когато кожата се нуждае.
Ако се използва с останалата част от линията Колаген 360 º , Колаген 360 º интензивен крем взаимодейства с тях и намалява бръчките, придава на лицето обем и прави кожата здрава.

Резултати
- Защита на триизмерната структура на кожната матрица
- Увеличаване на твърдостта и плътността на кожата
- Стимулиране на регенерацията на кожата